Planxa i Pintura

Les portes d’ AUTO REPARACIÓ LARA es van obrir per primera vegada fa més de 25 anys, data en la qual els pares dels actuals gerents van decidir apostar per un negoci familiar, basat en la qualitat del servei. En els nostres inicis estàvem especialitzats en la planxa general de vehicles i a poc a poc hem anat incorporant activitats fins a convertir-nos en un taller de referència en la zona.

PLANXA DE VEHICLES

Posem un ampli ventall de possibilitats al vostre servei, depenent de les necessitats que ens plantegin. Per al desenvolupament d’aquests treballs comptem amb unes modernes instal·lacions, compostes per equips d’última tecnologia, i amb un equip tècnic format per professionals amb una llarga trajectòria en el sector.

Treballem amb qualsevol companyia d’assegurances, voste té el dret per llei d’ escollir al taller on vol reparar el seu vehicle,ja que els clients son lliures de decidir en quin taller de confiança volen reparar el seu cotxe i cap companyia de seguros pot obligar-los a anar a cap taller concret. Les asseguradores intenten derivar als seus assegurats cap a uns determinats tallers oferint descomptes en les franquicies i altres avantatges, pero nosaltres igualem o inclus millorem tots aquests serveis, a mes de tenir el cotxe de substitucio gratuït durant tots els dies que duri la seva reparació.

PINTURA DE COTXES

Pintem i reparem la carrosseria exterior de tot tipus de vehicles, pertanyents a totes les cases comercials a nivell nacional e internacional.
Els treballs es realitzen en la nostra pròpia seu, que compta amb una cabina de pintura al forn i rajos ultravioletes d’assecat.

 • Treballem amb tot el conjunt de les asseguradores.
 • Si teniu un sinistre i voleu venir al nostre taller per a solucionar els problemes ocasionats, nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits administratius que siguin necessaris.
 • Realitzem tot tipus de canvi de cristalls: llunes davanteres i darreres, retrovisors, etc.
 • Realitzem peritatges i fotoperitatges, agilitzant al màxim tot el procès.
 • Disposem de tot tipus de peces i recanvis originals.

DEMANA PRESSUPOST

Necessites ajuda amb la reparació del teu cotxe? Omple el formulari i et respondrem lo mes aviat possible

  Nom
  Cognom
  Email
  Telèfon
  Missatge

  OFFICE LINE

  1.800.555.6789

  EMERGENCY

  1.800.555.0000

  WORKING HOURS

  9:00am – 6:00pm